sâmbătă, 31 martie 2018

Primăvara...

...a sosit abia la sfârșit de martie așa cum o știm noi. Bine, ca să nu neg, am avut puțină vreme frumoasă și la începutul lunii pe care am pomenit-o mai sus, dar după a venit o ... porție de zăpadă până la genunchi, așa, ca de bun rămas. :)))
un bulgăre în față nu strică niciodată... :))

la mormântul Elenei

un strat mic de zăpadă... :)

fulgi de zăpadăăă :p
După soare din plin, încât toată zăpada aia multă s-a și topit în două zile. De-acum e frumos, cu excepția zilei de mâine, în care va și ploua puțin ( sunt Floriile, dar e ok :)) ). Super fain pe afară, am bătut aleile și trotuarele pietruite cu o poftă de plimbări nestăvilită, pe care nu am mai avut-o de mult, recunosc, am alergat, m-am dat prin toate leagănele din parcul Nicolae Romanescu, am fost prin cimitirul de acolo, istoric zic eu, cu morminte foarte vechi, am mers și cu Grig la Piatra Olt... Într-un cuvânt, mai tot timpul am stat la soare (țin să spun că nu s-a zgârcit să se arate în toată splendoarea sa, hihihi :)) ), ca o veritabilă șopârlă. :))Rămurelele copacilor au prins să înmugurească și în fața blocului am un corcoduș mai îndrăzneț care a și îmbobocit. :)) Acum pozeeee
frumos, noo? :))

ăștia nu înverziseră încă, dar era frumos totuși :))

în ziua aia știu că m- plimbat prin oraș de dimineața...

...până seara, la 9.30, când mă dureau rădăcinile firelor de par, pentru că îmi ținusem părul tot timpul la fel și a trebuit să mi-l "răstorn", ca să zic așa... :):
Grigo și colegul lui "consolist" :)))))

în tren cu balonul meu alb și drăguț :))


2 comentarii:

 1. Frumoase fotografii,în sfârșit a venit primăvara...
  sunteți drăguți,o familie frumoasă!
  Să aveți sărbători frumoase și liniștite!
  Vă pupic cu drag pe toți!
  Paște Fericit!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Paste fericit si tie, Elenaa, si mersi pentru vizita!
   te pupp xx

   Ștergere