joi, 29 ianuarie 2015

Olimpiada de educație civică

Știu , sunteți mirați cum de am putut să am eu olimpiadă în clasa a IV a , însă s-a putut :) ! A fost pe tema drepturilor copilului ( o compunere + un desen / colaj / afiș ) . Am fost în echipă cu o altă fată : Adina .
A fost interesant și , fiind bună la română , doamna învățătoare alegându-mă , am zis să merg . M-am pregătit , zi de zi , și uite-mă-n sala de concurs ( sala de biologie , unde sunt și chiuvete și va imaginați cât de fericită eram ! ) , cu penarul în mână : aș vrea să vă mai spun că eu am totdeauna emoții în situațiile de felul acesta , dar de data asta nu aveam niciuna , ba chiar mă simțeam bine . Ne-au dat subiectele : aveam de scris despre dreptul la odihnă și recreere , un drept minunat pe care l-am studiat prima oară . M-am apucat să scriu . . . Și timpul a trecut , văd o fată cu opt foi scrise în mână : să leșin , nu alta !  N-am băgat-o în seamă și mi-am continuat liniștită scrisul . Am terminat de scris și am început să o ajut pe Adina la desenat și colorat . Și timpul a trecut . . . Am dus foile la supraveghetoare și am plecat . Și timpul a trecut . . . La șapte seara , mama a venit la mine cu telefonul și mi-a spus că e doamna învățătoare : eu m-am gândit că are ceva să-mi reproșeze și am luat telefonul . Nu am apucat bine să spun " Alo ? " , că d. î. a început să mă laude . . . Am întrebat-o de ce sunt atât de bombardată cu laude . Ea a râs cu poftă și mi-a spus că echipajul meu este pe locul II și că o să mă duc pe faza județeană : să mor de bucurie ! ! ! Și timpul a trecut . . . Și iată-mă aici , la voi pentru a vă povesti reușita : nu credeți că este minunat ?

2 comentarii:

 1. Domnul si Maicuta sa te binecuvanteze copil frumos si bun...iarta ma de intarziere.,abia acum am citit...succes mai departe
  Alina,mamica de 3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc , Alina ! Am uitat să fac o pstare cu faptul că am luat locul III pe faza județeană ( din 60 echipaje / 120 de copii ) .

   Ștergere